Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

10 kommentarer

 1. Mette Olesen

  Puha! Jeg fandt din blog i går og jeg må sige, at det er noget af en mavepuster.

  Af så mange grunde… men du har lige beskrevet alt det jeg ikke selv formår at sætte ord på. Mine egene oplevelser er så lig dine. Er uddannet pædagog, ansat i en mellemleder stilling…påtager sig alt for meget arbejde… stresssygemelding..alt for sent… svær deppression… selvmordstruet….. indlæggelse på skærmet enhed på psyk….. efter fem år tildelt fleksjob… sygemelding igen… venter lige nu på afgørelse om det fremover hedder resourceforløb eller pension.
  Det er så de kolde kendsgerninger. Men det er jo alt det andet der fylder. Af få en hverdag til at fungere. Den dårlige samvittighed overfor de nærmeste. Sorgen over det der er mistet. Omverdens mangel på forståelse.

  Jeg må læse dine fortællinger i små bidder for, at kunne rumme det. Det giver ondt i maven og tårer i øjnene. Men også en forløsning… for du beskriver jo det jeg føler. Tak…..

  • Tusind tak for din besked ❤️. Åha, hvor gør det mig ondt at høre, at du også har været igennem/er igennem så hård en livssituation, som det er, at blive psykisk ramt.
   Du har bare SÅ meget ret i, at oveni selve sygdommen, så er selve dét at få en hverdag til at fungere/have et liv, sorgen over at miste så meget af sig selv, omgivelsernes fordømmelse, kærligheden til sine nærmeste/bekymringer om ikke ‘at slå til’…..noget som virkelig påvirker én rigtig meget…. Da jeg selv blev ramt af stress/depression manglede jeg selv et sted at læse omkring andres tanker, følelser, oplevelser og måde at håndtere de forskellige situationer på… Derfor oprettede jeg dette forum, hvor jeg ‘uden filter’ prøver at beskrive livet på godt og ondt med pludselig at få en ændret hverdag….ændret sindstilstand….ændret livssituation….og hvad det gør ved os, som rammes. Der er desværre et meget stort tabu ift. at tale åbent om psykisk lidelse – det vil jeg virkelig så gerne være med til at ændre, og tænkte derfor, at jeg ville begynde at fortælle åbent om min ❤️.
   Jeg har også oprettet en tilsvarende side på facebook, fordi der var mange der efterlyste at få indlæggene jeg skriver derind. Hvis du er interesseret i det, så kan du finde siden på facebook ved at skrive:
   Den usynlige sygdom – Helene Aagaard
   og herefter trykke ’synes godt om’ siden, så får du automatisk de nye indlæg på din nyhedsside

   De varmeste hilsner og tanker fra Helene ❤️

 2. Jes Have

  Kære Helene. Din historie er desværre så genkendelig, at den kryber ind under huden. Tak for dit mod og evne til at bryde igennem. Fortsæt endelig, sammen er vi stærkest. Knus 🙂

  • Tusind tak af hele mit hjerte for dine ord – de varmer så meget 😊.Ja, det er bare så uhyggeligt hvad der sker inden i en, når man rammes psykisk – og det er bare så vigtigt at få sat ord på….for som du så rigtigt skriver – sammen er vi stærkest ❤️

 3. Jes Have

  Kære Helene. Din historie er så genkendelig, kryber helt ind under huden. Tak fordi du er med til at bryde et kæmpe tabu! Fortsæt endelig, sammen er vi stærkest. Knus <3

  • Tusind tak af hele mit hjerte for dine ord – de varmer så meget 😊.Ja, det er bare så uhyggeligt hvad der sker inden i en, når man rammes psykisk – og det er bare så vigtigt at få sat ord på….for som du så rigtigt skriver – sammen er vi stærkest ❤️

 4. Tine jønsson

  Åh Helene. Knus.