Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

2 kommentarer

 1. Heidi Sørensen

  Jeg sidder målløs efter at have læst en del af din blog!! Sikke en historie og flot at du er nået hertil og anerkender din sygdom.
  Jeg har selv været nøjagtig samme tur igennem og KÆMPER en kamp med følgerne af mine depressioner. Men hvad jeg ikke var klar over, er at man kan se på en skanning hvis man er blevet hjerneskadet af dette sygdomsforløb. Jeg har så mange gange sagt til min læge, at jeg føler mig hjerneskadet og at min hukommelse samt koncentration er en kronisk tilstand hos mig. Men er aldrig blevet gjort bekendt med en hjerneskanning.
  Jeg kan ikke arbejde og kan kun lige få det til at fungere med at være alenemor til 2. Det er tilgengæld også det hele mit liv går med, for energien er ikke til mere end mine børn.
  Tak fordi du har delt din historie!!

  • Tusind tak for dine ord ❤️
   Uha, så kender du også ALT til hvordan det er at være psykisk ramt 😓. Jeg vidste heller ikke i starten, at man faktisk kunne få en hjerneskade af at blive ramt af stress/depression – og det er bare så vigtigt, at den viden kommer ud…. Så både vi der er ramte heraf, ved hvad der er galt, og også lærer hvordan vi skal forholde til vores skade i hjernen… Herudover er det også vigtigt at have viden herom, så de der oplever en snigende start på stress, når at stoppe hurtigt op, da de derved formindsker risikoen væsentligt for senere skader.
   Det lyder virkelig til, at både dit og mit energiniveau er meget ens lave – jeg kommer snart med et nyt indlæg omkring netop det der hedder ‘hjernetræthed’, som netop er betegnelsen over det, som hjernen ved en hjerneskade er underlagt.
   Hvor er det bare hårdt for dig, at være ramt på denne måde – jeg ved præcis hvordan det er, og jeg kan SÅ godt sætte mig ind i, at det er alt for stor en mundfuld både at skulle arbejde for dig og passe dine børn, hvis du er ramt af en hjerneskade. Det vil være godt for dig, at prøve at tale med din læge herom – og fortælle om dine symptomer 🌺.
   De varmeste hilsner fra Helene ❤️