Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

26 kommentarer

 1. Jeg synes det er skønt at høre at dine omgivelser har accepteret din “manglende” hukommelse. Jeg oplever selv at det ikke bliver taget alvorligt når jeg siger til mine omgivelser at jeg ikke kan huske ret godt efter årelang stress. Det bliver negligeret og ofte sidestillet med at de heller ikke selv husker så godt. Og så forbliver jeg tavs omkring det. Men ja alarmen i mobilene er min bedste ven. Alt fra når jeg ovenpå tænker på noget jeg skal huske når jeg kommer nedenunder til anledninger 🙂

  • Mange tak for din besked.Hvor er det bare urimeligt, at du ikke oplever at blive mødt med forståelse for din manglende hukommelse.Det er bare så betydningsfuldt at blive mødt med anerkendelse, når man har mistet store dele af sin hukommelse. Det er godt at høre, at du også har fundet en god vane ved at bruge alarmen i din mobiltelefon – det er virkelig en genial opfindelse til os, som døjer med at huske

 2. Anders

  Rigtigt godt

 3. Thomas

  Super indlæg i dag!!!!!!!

 4. Janne Anderson

  Enig 😉

 5. Lise-Lotte Christiansen

  Fedt indlæg

 6. Signe Olsen

  Super!

 7. Michelle

  Virkeligt godt, forstår min partner bedrte nu, tak!!!!!!!!

 8. Dorthe Andersen

  super duper

 9. Christian S

  Super:)

 10. Charlotte

  Sjovt indlæg i dag 🙂

 11. Bibi Andersen

  rigtigt godt

 12. Gitte Hanson

  Dejlig forklaring som jeg selv har lært af

 13. Benny Knudsen

  Super

 14. Rikke

  super indlæg